2020-2021 eğitim öğretim yılı Türk Eğitim Vakfı burs başvuruları başlamıştır. Fakültemiz öğrencilerine 2 kontenjan ayrılmıştır. Başvurular  www.tev.org.tr internet adresinden, 21 Eylül-18 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru süresinin sonunda TEV tarafından ön eleme yapılacak olup, mülakata girecek öğrencilere TEV tarafından e-posta ve/veya sms ile bildirim yapılacaktır.

Covıd-19 önlemleri kapsamında mülakatların dijital ortamda yapılması, ertelenmesi veya evrak üzerinden seçim yapılması ihtimalleri ile ilgili TEV tarafından bilgilendirme yapılacaktır.

Burs başvurusunda bulunacak belirtilen sürelere uymaları, bu süreleri aşan başvuruların değerlendirmeye alınmayacağını önemle rica ederiz.

TEV duyuru metni için burayı tıklayınız.